Bekvämt och snyggt på gym och i vardagen

Går det att kombinera bekvämlighet med mode? Absolut, säger vi! Och nu när viktminskningen har rullat igång kan det vara kul med några nya, sköna plagg.

När man letar efter mode är det lätt att majoriteten av plaggen är lite obekväma och klämmer åt på fel ställen. De kanske inte är sydda efter din kroppsform och för tjejer är det alltid brist på fickor. Vad kan man köpa som är skönt att bära, oavsett vikt, samtidigt som det följer modet?

Stödstrumpor

Ja, du läste rätt. Det första man tänker på är kanske äldre personer och de med hälsoproblem. Faktumet är att alla kan dra nytta av att bära stödstrumpor. Vare sig med står eller sitter mycket på jobbet kan det försämra blodcirkulationen i kroppen. Stödstrumpor är då en enkel lösning som håller igång blodet och minskar obehag i benen. För den som är nybörjare på träning kan stödstrumpor också hjälpa till att kicka igång cirkulationen under passen.

Nu kan man hitta stödstrumpor i flera färger och mönster. Det är inte bara de äldre och sjuka som kan bära dem. Och efter man har provet ett par är man snabbt framme vid dator och beställer fler så man har ett par för varje veckodag! Perfekt på jobbet och i joggingspåret.

Träningskläder

De flesta träningskläder har utvecklats för att vara bekväma även under hård ansträngning. Kläderna ska transportera bort värme och svett samtidigt som de är lätta att röra sig i. Perfekta kläder, alltså. Så tack och lov att det blivit populärt att bära träningskläder utanför gymmet och joggingspåret. Ingen höjer på ögonbrynet om man går runt i stan i träningsshorts och joggingskor. Om inget annat, framstår man som en väldigt aktiv och hälsosam person.

Och eftersom de förvandlats till vardagskläder har nästan varje klädbutik en sportsektion. Företagen som designar kläderna har också märkt av trenden och kommer ut med alltmer tilltalande kollektioner. Titta bara in på Aftonbladets samling med snygga kläder.